Even voorstellen: Sanne Vonk
Mijn naam is Sanne Vonk en ik ga per 1 November starten als arts-onderzoeker bij DOMESTICO als opvolgster van Anita van Eck van der Sluijs. Hiervoor heb ik 1,5 jaar gewerkt in het Meander in Amersfoort als AIOS interne geneeskunde met veel interesse in de nefrologie. Naast mijn werk ben ik fanatiek bezig met basketbal bij Utrecht Cangeroes. Ik heb erg veel zin om te starten en de studie een mooi vervolg te geven.

Tot ziens: Anita van Eck van der Sluijs
Vanaf 19 oktober stopt mijn promotietijd bij de DOMESTICO studie helaas. Ik ga de laatste 3 maanden van mijn opleiding Nefrologie afronden en hoop daarna ergens als Nefroloog aan de slag te kunnen. Daarnaast is het streven om in de eerste helft van 2021 te gaan promoveren. Ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd bij DOMESTICO gehad en wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Hopelijk tot ziens!